Voor werkzoekenden zijn alle diensten van Baantjesmarkt.nl volledig gratis.

Werkgevers kunnen na registratie (=gratis) direct zien wat voor kandidaten er in hun postcode op zoek zijn naar een (bij)baan. Om ook daadwerkelijk iemand te contacten moet eerst een abonnement worden af genomen. Hierbij kunt u kiezen voor een halfjaar- of een jaarabonnement. Met een abonnement krijgt u volledig zicht op alle werkzoekenden die binnen uw postcode willen werken. U kunt de voor u geschikte kandidaat zoeken en contacten middels de handige berichtenfunctie van Baantjesmarkt.nl

Het plaatsen van een eerste vacature voor een duur van 4 weken is nu tijdelijk gratis zodra je bent geregistreerd. Hiervoor hoeft u geen enkel abonnement af te nemen!

De prijzen voor de abonnementen zijn als volgt:

- Halfjaarabonnement EUR 195,- exclusief BTW;
- Jaarabonnement EUR 295,- exclusief BTW.

Door het plaatsen van een vacature kunnen werkzoekenden ook contact met u opnemen in plaats van alleen andersom. Na afloop van uw eerste vacature kunt u er voor kiezen om een nieuwe vacature te plaatsen. De kosten hiervan bedragen EUR 50,- per week met een korting van 5% voor elke week die u de vacature extra wilt plaatsen (maximum van 5 weken).

Neem bij vragen contact op via info@baantjesmarkt.nl