Ik zoek personeel

Bent u op zoek naar flexibel personeel die u kunt inzetten op gewenste momenten? Het platform van Baantjesmarkt.nl brengt u direct in contact met potentiële werknemers die op zoek zijn naar een bijbaan, aan de slag willen als parttimer of seizoenswerk willen verrichten.

Wij van baantjesmarkt.nl bieden een platform waarop u alle beschikbare potentiële werknemers in uw regio, in een oogopslag kunt zien. Met behulp van onze handige berichtenfunctie kunt u direct contact opnemen met de potentiële werknemers. U kunt er ook voor kiezen om een vacature te plaatsen zodat werkzoekenden contact met u kunnen opnemen indien zij interesse hebben.

Baantjesmarkt.nl is geen uitzendbureau wat personeel werft en per uur aan u factureert. We bieden u de ruimte om binnen ons platform zelf personeel te zoeken en de arbeidsvoorwaarden af te handelen met de potentiële werknemers. Ons verdienmodel is gebaseerd op abonnementsvormen die u af kunt nemen zodra u een eerste werknemer wilt contacteren. Registratie en het plaatsen van een eerste vacature is volledig gratis. U heeft dus niets te verliezen!

Vul het inschrijfformulier hieronder in om een profiel aan te maken op baantjesmarkt.nl en vindt direct geschikt personeel voor uw klus!


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Inloggegevens
Bedrijfsgegevens
Sectoren
Contactpersoon
Captcha
Verification*
Accepteren
Opslaan