Ik zoek een baantje

Werken wanneer het jou uitkomt! Op zoek naar een bijbaan, parttime- of seizoenswerk? Wij van baantjesmarkt.nl brengen jou direct in contact met potentiƫle werkgevers. Op deze manier kun je snel aan de slag!

Wij bieden jou een gratis platform waarop jij jezelf kunt presenteren en waar je kunt aangeven op welke dag- of dagdelen je zou kunnen werken. Vervolgens kun je zelf actief op zoek gaan naar leuke en passende vacatures in jouw regio. Vind je het misschien spannend om bedrijven zelf te benaderen? Dan kun je ook afwachten totdat bedrijven contact met jou opnemen voor een leuke flexibele baan.

Lijkt het je leuk om in de vakantieperiodes in het buitenland te werken? Geef dit dan aan in je profiel zodat ook bedrijven die gevestigd zijn in het buitenland jou kunnen vinden.

Wij van Baantjesmarkt.nl zijn geen uitzendbureau die geld inhouden op jouw loon. Het loon dat jij afspreekt met de werkgever is het loon dat jij krijgt, hiervoor hoeven wij niets terug. Sterker nog, wij adviseren alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten om een goed en eerlijk loon te betalen aan haar werknemers. Dit zorgt ervoor dat jij een marktconform loon ontvangt en dat bedrijven gemotiveerd personeel krijgen.

Vul het inschrijfformulier hieronder in om een profiel aan te maken op baantjesmarkt.nl en dan kun jij binnenkort aan de slag voor een leuke baan!


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Inloggegevens
Personalia
Geslacht*
Voorkeuren
Sectoren
Captcha
Verification*
Accepteren
Opslaan